Maalaus ja tapetointi Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tasoite ja Maalaus Niemi Oy toteuttaa ulkomaalaukset, sisäseinien maalaustyöt ja tapetoinnit niin uudiskohteisiin, saneerauskohteisiin kuin yksittäisiin remontteihin. Toimialueisiimme kuuluu mm. Järvenpää, Helsinki, Vantaa, Kerava ja Tuusula. Teen töitä taloyhtiöille, huoneistoihin ja omakotitaloihin vapaa-ajan asuntoja unohtamatta. Toisinaan palvelen myös rakennusliikkeitä. Hoidan työt luotettavasti ja ammattitaitoisesti kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Minulta onnistuvat myös erikoismaalaukset sekä persoonalliset ratkaisut. Yksityishenkilöt voivat hakea kaikista remontti- ja saneerauskohteissa suoritetuista töistä verovähennyksen omassa henkilöverotuksessaan. Lisää kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon sivuilta!


Maalaustöiden tarjousta varten teen kuntoarvion, jonka pohjalta määritän, millaisen maalaustyön kohde vaatii ja millaisella aikataululla työn saa toteutettua. Urakkasopimuksessa määritellään maalaustyön tarkka sisältö, hinta sekä arvio työn kestosta. Kysy palveluistani lisää puhelimitse tai sivuilta löytyvällä lomakkeella. Voit myös jättää tarjouspyyntösi lomakkeella. 

Julkisivumaalaukset

Maalaan asuntojen ja ulkorakennuksien puuverhoillut julkisivut aina uudisrakenteista saneerattaviin kohteisiin. Asiakkaani edustavat yksityisten rakentajien ja asuntoyhtiöiden lisäksi osittain rakennusliikkeitä. Ammattitaitoisena maalarina teen ulkomaalaukset luotettavasti, toiveitasi kunnioittaen. Kysy lisää tai pyydä tarjous.

Maalaustyöt ja tapetoinnit

Teen myös paljon maalaustöitä sisätiloihin, kuten asuntojen huoneisiin ja erilaisiin liiketiloihin. Maalaustyön lisäksi tarjoan ulko- sekä sisätilojen tapetointia. Voit tilata minulta kaiken tarvittavan materiaaleista ja seinäpintojen pohjatöistä lähtien. Maalaan myös kosteat tilat ja kattopinnat. Työskentelen aina asiakastyytyväisyys etusijalla ja takaan vuosikymmenten kokemuksella siistin ja kestävän lopputuloksen. 

Tutustu palveluihini Järvenpään, Helsingin ja Vantaan alueella ja pyydä tarjous jo tänään!

Erikoismaalaukset

Toteutan mielelläni erikoismaalaukset sekä muut sisustusmaalaustoiveet. Ota yhteyttä Tasoite ja Maalaus Niemeen ja kerro enemmän haaveistasi, niin laadin maalaussuunnitelman juuri sinun toiveidesi pohjalta.