Pintaremontit lattiasta kattoon Järvenpään ja Helsingin seudulla

Ota yhteyttä

Tasoite ja Maalaus Niemi Oy tekee monenlaiset pintaremonttityöt Järvenpään, Helsingin ja Vantaan alueella. Palveluni kattavat yksityiset rakentajat, taloyhtiöt sekä rakennusliikkeet. Osaavien yhteistyökumppanien avulla myös sähkö- ja LVI-työt hoituvat vaivatta. Palkkaa siis kokenut ammattilainen hoitamaan kotisi kuntoon. Vahva remonttialan osaaminen takaa toiveidesi mukaisen lopputuloksen! Yksityishenkilöt saavat kaikista remontti- ja saneeraustöistä kotitalousvähennyksen. Lue kotitalousvähennyksestä lisää Verohallinnon sivuilla. Saat minuun yhteyden soittamalla, ja voit myös jättää viestin tai tarjouspyynnön täyttämällä lomakkeen Ota yhteyttä -sivulla.

Uudiskohteet

Suurin osa tekemistäni pintaremonteista suuntautuu uudiskohteisiin yksityisistä omakoti- ja pientaloista rakentajien ja rakennusliikkeiden projekteihin. Tyypillisiä pintaremontoinnin töitä uudiskohteissa ovat erilaiset remontit ja loppuun rakentamiset. Pyydä tarjous, niin sovimme yhdessä sopivasta loppuratkaisusta.

Remontti- ja saneeraustyöt

Teen pintaremontoinnin töitä remontti- ja saneerauskohteissa monipuolisesti. Seinien tasoittaminen, maalaaminen ja tapetointi ovat erikoisalaani. Minulta saat apua myös lattiatöihin ja listoituksiin, sisätilojen ja saunan laudoitukseen sekä vanhan laudoituksen kunnostamiseen. Lisäksi hoidan kalusteiden purun ja asennuksen. Voit pyytää minulta myös ovien tai muiden yksittäisten osien asennukset.

Materiaalit ja siivoukset

Kun tilaat minulta remontti- ja saneeraustyöt, saat kauttani halutessasi kaikki työhön tarvittavat materiaalit. Myös sähkö- ja LVI-työt hoituvat yhteistyökumppanieni avustuksella. Halutessasi huolehdin lisäksi remonttikohteen purkutöistä ja loppusiivouksesta. Minulta saat avun kaikenlaisiin remontteihin Järvenpään, Helsingin ja Vantaan alueella! Kerro lisää rakennusunelmistasi tarjouspyynnössä.