Ulko- ja sisäseinien tasoitetyöt sekä rappaukset Järvenpäässä ja Helsingissä

Ota yhteyttä

Tasoite ja Maalaus Niemi Oy tekee tasoitetyöt ja rappaukset kivitalojen ulkopinnoista sisäseinätasoituksiin Järvenpäässä, Helsingissä ja Vantaalla. Teen rappaus- ja tasoitetyöt uudisrakentajille, taloyhtiöille ja rakennusalan isommille toimijoille. Työskentelen enimmäkseen uudiskohteiden parissa, mutta tarvittaessa teen töitä myös saneerattavissa kohteissa. Käytän työmenetelmänä tarpeen mukaan myös käsityötä.

Yksityishenkilön kotona teetetystä remontti- tai maalaustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilla. Kysy lisää puhelimitse tai jätä tarjouspyyntö täyttämällä sivuilta löytyvä lomake.

Julkisivutasoitukset ja -rappaukset

Laadukas ja kestävä ulkoseinärappaus tai tasoitustyö vaatii ammattiosaamista ja huolellisuutta. Tarjoan monenlaisia tasoitetöitä uudiskohteisiin, esimerkiksi kivi-, harkko- ja kevytharkkotaloihin. Tasoitan ja pinnoitan myös sokkelit ja kivijalat ja teen korjausrappaukset. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö.

Ulko- ja sisäseinien tasoitustyöt

Palveluihini kuuluvat esimerkiksi uudisrakennettujen kivi- ja harkkotalojen sisärappaukset ja sisäseinien tasoitustyöt, tiiliseinien tasoitukset ja kaikkien maalattavien pintojen pohjatasoitukset kattoja myöten. Teen tasoitukset joko perinteisesti käsityönä tai ruiskutasoituksina. Tasoite ja Maalaus Niemi Oy:llä vanhakin tiiliseinä ehostetaan uuteen uskoon!

Sisäseinätasoitukset

Seinä, katto tai lattia tarvitsee usein pinnan tasoituksen, jotta se olisi siistimmän näköinen. Maalaaminen tehdään aina tasoitetulle pinnalle, jotta maali levittyy paremmin ja pysyy paikallaan pidempään. 

 

Käytän työssäni tarpeen mukaan eri sisäpintojen tasoitukseen vaadittavia työkaluja: eri levyisiä levityslastoja, pihtejä, veistä, teräslastaa, hiomatyökalua ja hiomapaperia. Teen myös epätasaisten seinäpintojen paikallista tasoitusta. Palvelen asiakkaita ensisijaisesti Järvenpään, Helsingin ja Vantaan alueella. Kysy lisää tasoitetöistä tai pyydä tarjous!